Kundeuttalelser

 

Jeg må få sagt at jeg er utrolig fornøyd med alt du har hjulpet meg med! Både kosthold, trening og alle spørsmålene mine! Makan til service og kunnskap skal man lete lenge etter. Jeg føler at jeg har lært mye av deg, og fått mye valuta for pengene. Jeg kommer til å skryte av dere til andre jeg møter som ønsker hjelp til trening/kosthold. Helt supre er du/dere!

– Camilla, 28 år

Jeg har vært så fornøyd med Gympartner! Du har virkelig hjulpet meg veldig godt i gang med en livsstil som jeg og kroppen min virkelig stortrives med! Jeg kan ikke få takket deg nok for all hjelp du har gitt meg, og ikke minst alt jeg har lært! Det beste av alt er å ha noen man kan dele oppturene med som viser et genuint engasjement i min framgang. Det er virkelig gull verdt!

– Julie, 30 år

Jeg har lært masse av deg! Tusen takk for god oppfølging. Det har gjort at jeg har klart å trene jevnlig!

– Gisle, 38 år

Jeg er kjempe fornøyd med opplegget til Gympartner! Dette er et helt fantastisk tilbud til de som ikke har råd til å betale i dyre dommer for en PT på et treningssenter. Du får et skreddersydd treningsopplegg og kostholdsplan som er tilpasset deg og din hverdag.

Jeg sliter en del med gamle trenings/belastningsskader, og var redd for at det skulle bli vanskelig å finne et program som passer meg. Men med den ukentlige treningsrapporten har vi justert treningen ut i fra hva som fungerer og ikke. Treningsrapporten fungerer også som en enorm motivasjonsfaktor da du må fylle ut hver eneste treningsøkt og det er ikke så kult å si du ikke ”orket” en treningsøkt en dag. Så unnskyldningene er lagt bort, og selv om jeg trener 6 dager i uken, er det aldri et alternativ for meg å hoppe over en økt. Det er blitt en så innarbeidet rutine at det er som å stå opp å gå på jobb. Og da er det jo ekstra motiverende og gøy at man hver uke får tilbakemeldinger og ros fra en kjempe engasjert PT. Jeg gleder meg til hver mandag for å lese svar på rapporten og utviklingen min. Man blir jo som et lite barn, ALLE elsker å få skryt når man har gjort det bra!

– Tina, 28 år

Høsten 2013 ville jeg virkelig gå inn for å trene mer seriøst, og da kontaktet jeg Gympartner. Jeg er storfornøyd med og kjempeglad for at jeg gjorde det! Jeg har hatt en kjempebra fremgang som jeg ikke kunne klart på egenhånd. Motiverende ord hver uke og på de dagene jeg ikke har de beste.

Jeg gleder meg til hver mandag hvor jeg får tilbakemelding fra rapporten jeg skriver hver uke til min PT. Da skriver jeg hvordan treningen min har gått, hverdagen osv. Det at jeg må skrive en rapport hver uke, gjør at jeg føler jeg ikke kan droppe de treningen som står på planen. Jeg får motivasjon til å gjøre de. Dager da motivasjonen ikke er på topp, tenker jeg bare på de resultatene jeg har oppnådd på så kort tid.

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kontaktet Gympartner!

– Siri, 22 år

Etter en altfor lang periode med lite eller ingen trening, var jeg lei av å være utrent og lite sprek. Jeg ønsket også å gå ned i vekt, for å kunne trives bedre med egen kropp. Selv om tankene om å begynne å trene hadde kvernet i hodet mitt en lang stund, fant jeg aldri motivasjonen til å starte. En venn tipset meg om Gympartner, og jeg kan trygt si at det er en av de beste tipsene jeg har fått! Jeg fikk satt opp en kostholdsplan og et treningsprogram utviklet helt etter mine egne preferanser og mitt eget tidsskjema. Min personlige trener har hele tiden sendt meg motiverende mail og sms, noe som gjør at jeg har fått den personlige oppfølgingen jeg trenger for å holde motivasjonen oppe. Hver uke sender jeg inn rapport til min personlige trener der jeg skriver antall treningsøkter, resultater fra treningsøktene og tanker om ukens treningsøkter og kosthold. Det å ha noen å rapportere tilbake til, gjør at man ikke ønsker å sluntre unna treningen, og det hjelper med tips og råd på egne tanker.

I perioden april til desember har jeg gått ned 20 kg , og jeg har gått fra å ikke trene til å trene fem ganger i uken og faktisk like det. I tillegg har jeg fått mer forståelse for kosthold, og føler at jeg har fått en livsstil som jeg kan leve med. Gympartner setter ikke opp en umenneskelig sulte-diett, men heller en kostholds- og treningsplan som gjør det mulig for deg å få et sunnere og sprekere liv uten å gi opp.

Til slutt vil jeg anbefale alle dere som ønsker å komme igang, men som trenger et lite dytt, og bli medlem av Gympartner. Du kommer ikke til å angre!

– Camilla, 22 år

Heidi er så fornøyd med oss at hun har skrevet en egen plakat og hengt opp flyers på treningsrommet på sin egen arbeidsplass. Her er hva hun skriver:

Trenger du litt motivasjon?
Syns du det er vanskelig å vite hva du skal gjøre?
Hvordan øvelsene gjøres?
Trenger du kostholdsveileding?

Jeg har vært medlem av Gympartner i et år nå, har fått masse hjelp og veiledning når det kommer til treningen. I tillegg til inspirasjon og motivasjon til å jobbe videre for å oppnå målene mine! Det å ha noen å rapportere tilbake til, gjør at man ikke ønsker å sluntre unna treningen, og det hjelper med tips og råd på egne tanker og spørsmål.

Man får også utrolig enkle forklaringer på øvelsene man skal gjøre, samt at det finnes videoer for mange av øvelsene inne på MinSide. Kostholdsplan følger også med hvis du ønsker, som er satt opp etter akkurat den maten du liker!

Tenkte at dette kunne være av interesse for flere her ute, mange er jo flittige brukere av trimrommet. Det er sikkert også mange som kunne tenkt seg å være i trimrommet men ikke helt vet hva de skal gjøre eller hvordan.

– Heidi, 27 år

 

Facebook