Visjon

I mylderet av personlige trenere på nett ønsker vi å være den som utelukkende legger fokuset på en frisk og funksjonell helse som skal holde hele livet.

Og hva ligger i det? Jo, vi føler markedet er godt dekket av aktører som fremmer ytre motivasjonsfaktorer som hvordan å få «bikinikroppen» eller hvordan bli «sterkest og råest».

Etter vår mening er noe av det viktigste her i livet å bevare en frisk fysisk helse som skal holde gjennom hele livet. En frisk kropp er en forutsetning for å leve det livet man ønsker, det tror jeg vi alle kan være enige i. Og jeg tror ikke det er mange som er uenige i at trening og kosthold er viktige brikker for å få livets puslespill til å gå opp.

HISTORIEN BAK GYMPARTNER

Gympartner ble opprettet i 2007 av Line Marion Nielsen Kjøniksen. Websatsningen startet for fullt i 2009, mens  2010 var imidlertid vært året hvor Gympartner virkelig har sparket fra seg med stor suksess! I dag drives Gympartner av Elisabeth Hauglum, som har vært en del av trenerstaben siden 2013. Vi har utvidet med flere personlige trenere de siste årene, og jobber kontinuerlig med å utvikle tjenesten!

Hensikten med Gympartner er å tilby online coaching, personlig trening, rådgivning og oppfølgning innen trening og kosthold, samt å bidra til en livsstilsendring i de tilfeller det er ønskelig. Målet vårt er å bistå med vår kunnskap til deg, uavhengig av hvilke ønsker og mål du måtte ha. Eliteutøver eller mosjonist, hjemmetrening eller treningssenter – vi kan hjelpe deg!

Å være medlem hos Gympartner skal være som å ha en personlig trener. Oppfølgning via e-post fra din trener skal sikre deg tett personlig oppfølgning og feedback akkurat som ved bruk av «live» personlig trening. Du kan be om råd når det passer deg og får svar innen kort tid. Du vet noen forventer at du følger ditt treningsopplegg, samt følger deg opp om du skulle stangnere eller miste motivasjonen. Du kan trene når det passer deg, og er ikke avhengig av når treneren din har ledig time. Og det beste av alt; du betaler en brøkdel av prisen og får likevel fordelene av å ha en personlig trener!

Alle våre online personlige trenere er lidenskapelig engasjerte når det gjelder trening og livsstilsendringer, særlig med tanke på det å motivere og hjelpe andre til å selv oppdage gleden ved å trene og leve et aktivt liv. De har en aktiv bakgrunn innen flere områder, som blant annet sykling, hockey, håndball, fotball, friidrett, langrenn, løping og styrketrening.

Facebook